Dragi vizitatori,

Vă așteptăm, între 28 – 31 mai 2020, la cea de-a XXXVII-a ediție a Târgului internațional de bunuri de larg consum – TIBCO, în Pavilionul B1 din Centrul Expozițional Romexpo.

TIBCO 2020 se va desfășura în aceeași perioadă: ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si antichitati, SENIOR EXPO- Târg dedicat seniorilor, BIO LIFE & STYLE – Expoziție pentru o viață verde și BOOKFEST – Slon international de carte.

O componentă importantă a expoziției sunt evenimentele conexe organizate de ROMEXPO si partenerii expoziției care contribuie la crearea unei atmosfere propice comunicării și interacțiunii între profesioniștii domeniului.

De asemenea, în cele patru zile expoziționale, specialiștii din domeniu sunt invitați să viziteze standurile celor mai importante companii pentru a se informa și pentru a încheia contracte cu producătorii, importatorii și distribuitorii din domeniu.

Program de vizitare:

28 – 30 mai 2020, interval orar 10:00 – 18:00 (joi – sâmbată)

31 mai 2020, interval orar 10:00 – 16:00 (duminică)

Acces: Bilet acces adulți și studenți: 20 lei

Cost parcare: 5 lei/ora

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.